Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

V міжнародна науково-практична конференція "Судове адміністрування як складова реформи правосуддя"

01 грудня 2017, 10:00

1 грудня 2017 року відбудеться V міжнародна науково-практична конференція "Судове адміністрування як складова реформи правосуддя". Місце проведення - "Президент Готель" (вул. Госпітальна, 12, м. Київ).

Конференція "Судове адміністрування як складова реформи правосуддя" організовується Державною судовою адміністрацією України спільно з Національною школою суддів України за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Нове правосуддя", українсько-канадського проекту "Підтримка судової реформи в Україні", проекту Ради Європи "Підтримка впровадженню судової реформи в Україні".

Під час конференції обговорюватимуться плани та перспективи  модернізації засад організаційного забезпечення роботи суду, актуальні питання забезпечення діяльності судів в Україні, а також міжнародний досвід та сучасні тенденції у судовому адмініструванні.  

Передбачається, що в роботі конференції візьмуть участь Посол Канади Роман Ващук, Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в України Шігекі Сумі, заступник Директора Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Білорусі та Молдові, Джон Пеннел, керівник Програми USAID "Нове правосуддя" Девід Вон, директор міжнародних програм Офісу Уповноваженого з федеральних судових справ Канади Олег Шаков, Голова Офісу Ради Європи в Україні, представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації Програм співробітництва Ради Європи Мортен Енберг, представники установ системи правосуддя, голови судів, представники громадськості та ЗМІ.

 Програма конференції

Джерело

За повідомленням ДСАУ