Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП співпрацюватиме з Університетом Грінченка: підписано меморандум

27 жовтня 2021, 17:42

З метою співпраці у навчальній, науковій та профорієнтаційній діяльності між Вищою радою правосуддя та факультетом права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка підписано меморандум.

Підписи під документом про партнерство поставили виконувач обов’язків Голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький та декан факультету права та міжнародних відносин університету Ігор Грицяк.

В межах Меморандуму буде активізоване співробітництво у таких сферах: аналіз законодавства, організація науково-практичних заходів, методична та методологічна підтримка, залучення студентів до органів судової влади на практику та стажування, участь членів ВРП у навчальному процесі факультету, зокрема проведення лекцій та семінарів.

Як повідомлялося раніше, ВРП підписала меморандуми про співробітництво із закладами вищої освіти України: Київським національним університетом імені Тараса ШевченкаЛьвівським національним університетом імені Івана ФранкаНаціональним юридичним університетом імені Ярослава МудрогоНаціональним університетом «Одеська юридична академія»Одеським національним університетом імені І.І. МечниковаНаціональним авіаційним університетом.

Щиро сподіваємося на плідне та успішне співробітництво!

Довідково: Університет Грінченка веде історію з 1874 року, коли були відкриті педагогічні курси удосконалення вчителів початкових народних училищ Київського навчального округу. Шляхом подальшого утворення і злиття закладів підготовки педагогів у 2002 був утворений Київський міський педагогічний університет імені Б.Грінченка, який у 2009 отримав теперішню назву. Зі зміною назви університет трансформувався від профільного педагогічного до багатопрофільного класичного.

До складу університету входить факультет права і міжнародних відносин, у складі якого кафедри публічного та приватного права, міжнародних відносин та міжнародного права, іноземних мов, який здійснює підготовку майбутніх юристів.

Переглянути галерею

Вища рада правосуддя