Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення у справі за позовом Адміністрації морських портів України до судновласника «Delfi» залишено без змін

17 листопада 2021, 17:51

У Господарському суду Одеської області перебувала справа за позовом Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» до судновласника «Delfi» про стягнення  збитків внаслідок ліквідації морської аварії.

У лютому 2021 року суд задовольнив вимоги ДП «АМПУ» в особі Одеської філії ДП «АМПУ» до MISTER DRAKE PC про стягнення збитків в повному обсязі та встановив наявність вини відповідача у тривалій бездіяльності щодо усунення шкідливих наслідків зазначеної морської події. 

В подальшому відповідачем була подана апеляційна скарга до Південно-західного апеляційного господарського суду, в якій він просив апеляційний суд скасувати вказане рішення Господарського суду Одеської області повністю та ухвалити нове рішення щодо відмови в задоволені позовних вимог у повному обсязі.

Постановою Південно-західного апеляційного господарського суду рішення Господарського суду Одеської області залишено без змін.  

Нагадаємо, тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).

Господарський суд Одеської області