Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Переможцем конкурсу на зайняття посади першого заступника Голови ДСА України визначено Привалову Нелю Євгеніївну

02 лютого 2018, 18:25

2 лютого 2018 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого проведено завершальний етап та оголошено переможців конкурсу з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя, а саме першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Участь у засіданні взяли голова Комісії Тетяна Малашенкова, члени Комісії Володимир Комков, Сергій Прилипко, Тарас Лукаш, Станіслав Голубицький, Олександр Стародуб, Валерій Суховий, Євген Мєзєнцев.

Під час засідання були оголошені результати розв’язання ситуаційних завдань кандидатів на посади першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Рішенням Комісії до співбесіди були допущені усі кандидати на посаду першого заступника Голови ДСА України, що проходили тестування та розв’язання ситуаційних завдань, − Марія Єремєєнко, Вадим Корнієнко, Ольга Кравченко, Неля Привалова, Дмитро Ругаєв та кандидати на посаду заступника Голови ДСА України − Олексій Сидоренко та Сергій Чорнуцький.

 Під час співбесіди члени Комісії перевіряли професійні знання кандидатів та їх відповідність вимогам до професійної компетентності, які не було перевірено на попередніх етапах конкурсу, − професійні знання відповідно до посади, управління змінами, управління публічними фінансами.

У підсумку був визначений загальний рейтинг кандидатів, переможці конкурсу та другі за результатами конкурсу на зайняття вакантних посад першого заступника та заступника Голови ДСА України.

Комісія визначила переможця конкурсу на посаду першого заступника Голови Державної судової адміністрації України – Привалову Нелю Євгеніївну. Другою за результатами конкурсу стала Кравченко Ольга Олександрівна.  

За результатами проходження всіх етапів конкурсу на посаду заступника Голови Державної судової адміністрації України першим у рейтингу визначено Чорнуцького Сергія Петровича, другим – Сидоренка Олексія Олексійовича.

Протокол засідання Комісії та відеозапис оголошення результатів тестування і вирішення ситуаційних завдань, співбесіди з кандидатами буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

За повідомленням ВРП