Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Близнюківським районним судом застосувано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно Смаченка О.В.

05 лютого 2018, 09:06

За результатами розгляду клопотання слідчого Близнюківського відділу поліції Лозівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Смаченка Олексія Валерійовича слідчим суддею Близнюківського районного суду Харківської області  30 січня 2018 року винесено ухвалу: про застосування щодо Смаченка Олексія Валерійовича запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою у Харківській установі виконання покарань (№27) на строк шістдесят днів із моменту затримання та встановлено заставу у розмірі 80 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого станом на 01 січня поточного року у національній грошовій одиниці.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Харківської області протягом п'яти днів з дня її оголошення, а для  Смаченка О.В. - в той же строк з моменту вручення йому копії ухвали суду.

Із повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення.

За повідомленням прес-служби суду