Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бориспільський міськрайонний суд продовжить слухання кримінального провадження стосовно Мельника В.В. 6 лютого

05 лютого 2018, 10:13

У провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області знаходиться  обвинувальний акт відносно Мельника В.В. щодо вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 361, ч. 1 ст. 361-2, ч. 1 ст. 182 КК України.

Вказане кримінальне провадження перебуває в провадженні головуючого судді  Муранової-Лесів І.В.

В судове засідання, яке відбулося 31.01.2018 р. в кримінальному провадженні за обвинуваченням Мельника Володимира Володимировича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.361, ч.1 ст.361-2, ч.1 ст.182 КК України з’явилися:  прокурор, потерпілий, обвинувачений, захисник обвинуваченого.

В судовому засіданні не були присутні активісти та журналісти.

31.01.2018 р. в судовому засіданні потерпілим було заявлено цивільний позов, суд ухвалив, у зв’язку з прийняттям до розгляду позовної заяви, надати стороні обвинувачення час для ознайомлення та відкласти розгляд справи на раніше погоджену дату на 09.30 год. 01.02.2018 р.

01.02.2018 р. в судове засідання з’явились: прокурор, потерпілий, обвинувачений, захисник обвинуваченого.

Прокурором в судовому засіданні було подано клопотання про призначення запасного судді.

Також, захисником обвинуваченого в судовому засіданні було подано клопотання про повернення обвинувального акта прокурору для виконання вимог ст. 291 КПК України та клопотання про зміну запобіжного заходу.

Судом винесено ухвалу, якою клопотання прокурора задоволено та призначено запасного суддю.

Також судом винесено ухвалу, якою клопотання захисника обвинуваченого відмовлено у задоволенні.

Суд ухвалив відкласти судове засідання до 06.02.2018 р. на 09.30 у зв’язку з призначенням запасного судді. Учасників судового провадження повідомити про наступний час та місце розгляду справи.

Оскільки розгляд даного кримінального провадження становить значний суспільний інтерес, просимо представників засобів масової інформації завчасно повідомляти прес-службу суду про бажання взяти участь у судовому засіданні за тел. (04595) 6-76-41, контактні особи – Поліщук Катерина та Онішко Ірина.

Звертаємо увагу, що присутність представників засобів масової інформації під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації.

У випадку проведення в залі судових засідань фото- і кінозйомки, теле-, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо/телебаченню, пропонуємо заздалегідь подати клопотання.

За повідомленням прес-служби суду