Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області Рибакова В.В. повідомляє про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя

05 лютого 2018, 17:36

Суддя Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області Рибакова Валерія Віталіївна повідомляє, що 31 січня 2018 року в гараж, що належить їй на праві власності, невідомою особою кинуто вибухові пристрої, внаслідок чого сталося два вибухи, а чоловік судді отримав тілесні ушкодження у вигляді мінно-вибухової травми, множинних осколкових поранень обох гомілок. Також був пошкоджений автомобіль та приміщення гаража.

Суддя Рибакова В.В. вважає, що такі дії зловмисників пов’язані з її професійною діяльністю та містять склад злочинів, за які передбачено кримінальну відповідальність.

Також суддя вказує, що після висвітлення у засобах масової інформації зазначеної події у соціальних мережах з’явилися коментарі із закликами щодо вчинення розправи над суддями.

Рибакова В.В. у своєму зверненні до ВРП наголошує на неприпустимості незаконного впливу на неї та членів її родини у будь-яких формі.

Прес-центр судової влади України