Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд зобов'язав виконком Калуської міськради переглянути питання щодо перевезення пільгових категорій населення

07 лютого 2018, 16:34

На розгляді в Калуському міськрайонному суді Івано-Франківської області перебувала адміністративна справа за позовом Сороки Валентини Іванівни до Виконавчого комітету Калуської міської ради про визнання протиправним і скасування рішення органу місцевого самоврядування та зобов’язання вчинити дії.

Зазначена справа викликала великий інтерес серед громадськості, оскільки оскаржуване рішення виконавчого комітету стосувалось прав значної кількості соціально незахищених жителів нашого міста.

06.02.2018 р. Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області прийняв рішення, яким задовольнив зазначений позов в повному обсязі. Суд визнав протиправним та скасував рішення Виконавчого комітету Калуської міської ради від 24.05.2017 року №115 «Про затвердження графіку руху міського автотранспорту, що здійснює перевезення пільгових категорій населення на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Калуші», а також зобов’язав Виконавчий комітет Калуської міської ради розглянути питання щодо перевезення пільгових категорій населення на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Калуші.

За повідомленням прес-служби суду