Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оприлюднено звіт про діяльність апарату Борівського районного суду Харківської області за 2017 рік

07 лютого 2018, 16:59

05 лютого 2018 року керівник апарату суду Наталія Колеснікова прозвітувала про  діяльність апарату суду  за  2017 рік.

   Звіт було  проведено за наступними розділами :

  1. Організаційно- контрольна робота суду.
  2. Робота з персоналом суду (кадрова робота ).
  3. Ведення судової статистики, діловодства та архівної справи, організація роботи в КП «Діловодство-3», робота із зверненнями громадян та доступу до публічної інформації.
  4. Фінансово-господарська діяльність суду .

За результатами звіту діяльність апарату Борівського районного суду за  2017 рік  визнано задовільною.

 Як зауважила керівник апарату суду, головними завданнями та пріоритетами на 2018 рік для кожного працівника апарату суду  є:  сумлінне виконання покладених на них обов’язків, вміння ефективно планувати свою роботу, неухильно додержуватися строків виконання завдань, процесуальних строків, а також підвищувати кваліфікацію, як на рівні самоосвіти, так і проходження курсів підвищення кваліфікації у Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів.

Ставлячи крапку  керівник апарату суду наголосила, а збори  підтримали, що ефективне  використання  електроенергії, тепла, водних ресурсів, раціональне використання господарських та канцелярських приладів є також  одним з головних обов’язків  та завдань кожного судді та працівника апарату суду.

Також, на зборах були обговорені  Базові показники ефективності діяльності роботи Борівського районного суду Харківської області за 2017 рік та результати перевірок роботи суду  проведених керівником апарату суду за 2017 рік.

 За повідомленням прес-служби суду