Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти юридичних факультетів проходять виробничу та переддипломну практику в господарському суді Житомирської області

07 лютого 2018, 18:45

З  січня 2018 року  студенти юридичних факультетів вищих навчальних закладів України, а саме: Інституту права ім. Малиновського Національного університету «Острозька  академія», Національного університету «Одеська юридична академія», Житомирського національного агроекологічного університету та Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права проходять виробничу (юридичну) та переддипломну практику в  господарському суді.

  Наказами керівника апарату суду за студентами  закріплені керівники практики: Маринченко І.А.  – начальник відділу організації судового процесу та служби судових розпорядників та Радченко О.Ю. – помічник судді, діяльність яких спрямована на всебічне ознайомлення практикантів з роботою суду.

            

  Головна мета проходження практики – здобуття практичних навичок з метою їх  подальшого застосування. Студенти  ознайомлюються з завданням та діяльністю всіх структурних підрозділів суду, з повноваженнями та роботою помічників суддів і секретарів судового засідання. Також,  студенти матимуть можливість бути присутніми в судовому засіданні, де ознайомляться  з процедурою господарського провадження.              

         

  Працівники суду  охоче діляться своїм досвідом з майбутніми юристами.        

За повідомленням прес-служби суду