Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький апеляційний адміністративний суд оприлюднив результати опитування громадян

20 лютого 2018, 09:03

На виконання рішення Ради суддів України від 02 квітня 2015 року № 28 та п. 2.4 Плану роботи Донецького апеляційного адміністративного суду на I півріччя 2018 року, затвердженого наказом голови суду від 29 грудня 2017 року № 136/ОД в приміщенні Донецького апеляційного адміністративного суду з 15 січня 2018 року по 15 лютого 2018 року проведено опитування громадян - відвідувачів суду.

Відвідувачам запропоновано відповісти на 23 запитання анкети, питання стосувалися роботи суду та якості судових послуг. Був опитаний 21 респондент: віком  від 26 до 39 років (11 респондентів), від 40 до 59 років (10 респондентів).

Анкета складалася із 2-х блоків, перший блок запитань стосувався загальної характеристики респондента (віку, статі, освіти і т.д.), другий блок запитань стосувався оцінювання роботи суду за вимірами якості.

Респонденти, які були опитуванні є позивачами, відповідачами, представниками сторін, або третіми особами, які приймали участь при розгляді справ.

Усі опитані респонденти задоволенні роботою Донецького апеляційного адміністративного суду, якістю та доступністю інформації для відвідувачів суду, наявністю зразків заяв, розташуванням будівлі суду та ставленням працівників апарату суду до громадян.

Опитування було проведено відповідно до модуля «Системи опитування роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи».

Метою проведення опитування було виявлення недоліків роботи Донецького апеляційного адміністративного суду та вжиття заходів щодо їх усунення. Вважаємо, що мета опитування досягнена, опитані задоволені якістю роботи суду.

Керівництво та колектив Донецького апеляційного адміністративного суду висловлює свою вдячність відвідувачам суду, які прийняли участь в проведенні опитування.

 

З повагою,

Голова суду                                                                Ігор Геращенко