Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївці вшанували 74 річницю звільнення від нацистів

28 березня 2018, 10:53

28 березня сотні миколаївців зібралися біля меморіального комплексу на честь загону К.Ф. Ольшанського з нагоди 74-річниці вигнання нацистських окупантів з м. Миколаєва та Миколаївської області.

 

 

«Сьогодні ми відзначаємо 74-ту річницю звільнення Миколаєва та області від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у визволення нашої країни та перемогу в Другій світовій війні. Пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які в ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю, а потім у надзвичайно важких умовах відбудували та відродили місто, плекали його майбутнє.»,- написав у соціальній мережі голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

 

 

Вшанувати пам'ять загиблих Героїв-визволителів прийшли керівництво Миколаївської обласної державної адміністрації, депутати обласної та міської рад, військовослужбовці, представники прокуратури, поліції та судів, молодь та небайдужі жителі міста.

 

 

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, поклали квіти до пам’ятника десантникам та до Вічного вогню.

 

 

Колектив апеляційного суду Миколаївської області щиро вдячний усім ветеранам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби за самовідданий героїзм.

 

 

За повідомленням прес-служби суду