Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Службі судової охорони відбулась робоча зустріч з питань захисту свідків з представниками Консультативної місії Європейського Союзу

05 липня 2024, 12:23
4 липня 2024 року в Службі судової охорони відбулась робоча зустріч з питань захисту свідків з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України.
 
Від іноземних партнерів у зустрічі взяли участь старші радники КМЄС в Україні з питань захисту свідків.
 
З боку керівництва судової охорони ключовими спікерами виступили заступник Голови Служби (з організаційно-управлінської діяльності) полковник Служби Петро Талпа, начальник управління організації служби ЦОУ Служби полковник Служби Олександр Єрьомін та начальник територіального управління Служби у м. Києві та Київській області полковник Служби Андрій Мормоль.
 
Під час зустрічі іноземних партнерів було ознайомлені із завданнями Служби на об’єктах органів та установ системи правосуддя.
 
Одним з ключових питань обговорення були: роль Служби у стратегії захисту свідків; проблеми ситуаційної безпеки для свідків, які відвідують суди; рекомендації та експертні знання Служби судової охорони щодо заходів і процедур відвідування свідками приміщень суду.
 
Крім того, для представників КМЄС в Україні було організовано демонстрацію організації служби в Шевченківському районного суді м. Києва.
 
В результаті робочої зустрічі представниками КМЄС в Україні було надано високу оцінку організації службової діяльності Служби та досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю.